måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag

Nu var det slut på ledighet igen, fast egentligen så jobbade vi igår från kl 14 på vår lediga dag. Vi bakade nämligen vår härliga blåbärspaj till STAFF Cultural day, men det var värt tiden för ALLA älskade vår svenska efterrätt som serverades med vaniljglass. Vi var nära på att inte få tag på en bit men slevade upp en stor bit innan den tog slut. Annat som bjöds på var afrikansk snabbamat, boliviansk ris a la malta, indisk currygryta, italiensk pastarätt, mexicansk röra etc. Vi pratade även en snabbis om vårt land och varför vi valt att bjuda personalen och volontärfamiljer på just detta. Kvällen avslutades med en härlig hamburger/hot dog party där bland annat Abba spelades i högtalarna!!!

Idag är det alla hjärtans dag och vi har precis ätit middag som var köttfärs med makaroner, bröd, sallad och chocolate chip cookies (Zandras favoriter!!!). Ikväll ska vi bara ta det lugnt för det regnar så vi har hyrt 3 filmer och våra vänner har bakat en jättestor Chocolate chip cookie tårta med massa glasyr på. Mums! Önskar dock att vi hade svenska semlor här ..ni måste ju njuta massor!? Semeldagen är väl snart??
Vi har idag varit uppe i höghöjdsbanan och i klättertornet där vi lärt oss nya sätt att lära ut dessa aktiviteter. Instruktören heter Greg och är här till torsdag för att vi alla ska utvecklas och tänka i nya banor när det kommer till att lära ut kunskaper och samarbete. Han lät oss bland annat jobba i en grupp om fyra och få upp en stor yogaboll upp till toppen och Zandra gjorde detta med Montserrat, Williams och Diana och lyckades superbra även fast det regna och va halt. Man utmanar sig själv konstant här på lägret och man lär sig flera nya sakaer varje dag. Helt fantastiskt! Men som sagt nu är det film och avslappning som gäller för en ny jobbdag imorgon.

Talk to you later!

P&K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar