fredag 11 februari 2011

Lifeguard certification, check !

Yes, Zandra och Elsa är nu Lifeguards! Vi kan nu CPR, first AID, AED.. ja ALLT man kan behöva veta för att rädda en person med skador i vattnet som uppe på land. Fem dagars intensiv hårdträning sattes på prov i eftermiddags då vi först hade en skriftlig del med 20 frågor på varje kapitel och sedan ett vattentest med olika scenarion. Våra vänner spelade offer och vi hade tre räddningar var men en av dessa gjordes utan någon back-up.  Vi var 3 stycken som klarade testet men vi alla kommer fortsätta träna med vår kompis Brandy så att hon kan klara nästa test som görs i Mars. Vi är alla sjukt imponerade av hur duktiga vi alla varit och det känns otroligt bra att ha fått denna kunskap som alltid är bra att ha!

Annat som händer. Nu är det fredag kväll och vi har just ätit middag i form av kyckling, ris, salladsbar och brownies, yummie ! Vi har vår första day off på 10 dagar imorgon och vi vill ligga på stranden hela dagens så vi hoppas på bättre väder för nu har det regnat till och från i två dagar, men antar att det är jobbigare i Sverige!? Hörde om snökaos och grejer.. brrr låter inget vidare.

På söndag har vi Cultural Day så man ska berätta vad  man vill om sitt land och ha något ätbart som är typiskt svenskt så vi har valt att göra blåbärspaj (Elsas favorit) med antingen vaniljsås eller vaniljglass. Mmm det ser vi fram emot. Ska spela en hel del ABBA, Robyn, Hoffmaestro m.m då.

Vi hör av oss på söndag så tills dess, simma lungt!

P&K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar