tisdag 18 januari 2011

Day's off !

Vi har precis haft tre dagars ledighet ! Men nu ar vi tillbaka till traningen igen...
Tva dagar har vi legat pa stranden och bara solat, badat, surfat och haft strandaktiviteter. Tyvarr kan vi inte lagga upp nagra bilder annu eftersom det tradlosa natverket annu inte ar igang.

I lordags var det mulet och vi fick erbjudandet att aka med pa en sightsingtur runt Oahu's North Shore! Alla nya ledare akte tillsammans i skolbussen och vi sag hur manga fina strander som helst, surfare, at massvis med god mat, bla. farska skaldjur, vi gick upp pa en hog bergstopp varifran vi fick fantastiska bilder.
Turen avslutades i Waikiki dar vi fick chans att ta en shoppingrunda bland, Forever 21, Apple Store, UGG's, Footlocker och enhel del andra schyssta butiker och marken. Det sista vi gjorde var att fortara en fantastisk maltid pa California Pizza house, mmmmm MUMS!! Desserterna var to die for!
Pa vag tillbaka till bussen bjods vi pa en uppvisning i form av dansande killar pa gatan som aven bjod pa fantastiskt skadespel... Vi vande upp och ner pa vara planbocker for att ge dem sa mycket vi kunde! Saa nu skall vi forsoka att halla tatt i kassan.... he he he*


P & K

3 kommentarer:

  1. Hej.

    Ser ut som ni har det bra.
    Kul att läsa vad ni gör, trist utan bilder. Men det är ju inte kul att ladda upp bilder hela dagarna när man kan hänga på på stranden.
    Hoppas ni surfar mycket.

    Ha det soft
    Jonas Lund

    SvaraRadera
  2. Shoppade ni mycket eller? :)

    SvaraRadera
  3. Tack Jonas! \\Vi har det great och tror inte att det kunde bli battre! \Hoppas du ocksa har det bra hemma i Sverige!!

    Elsa

    SvaraRadera