lördag 8 januari 2011

Nu får ni skäll allihopa!!

Det sista jag sa innan jag lämnade Sveriges gränser var " det enda jag vill är att ni åtminstone kommenterar utav bara tusan" - kan ni se en endaste kommentar här?! neeeeeeeeeej juste, inte jag heller... SÅ shame on you!

Nå väl, nu var det två dagar sedan den senaste uppdateringen, det som har hänt under den tiden är att vi har utvecklat och gått vidare till klättervägg och "svingen"  från "the Odyssé". Vi har aktiviteter hela dagarna och den sista slutar på kvällen runt 20-21-tiden..

Dagarnas rioligare moment är helt klart när spnjorerna, amrikanarna, brasiljanarna eller något däremellan skall försöka prata svenska, vi har fått en del på film som jag skall försöka lägga upp. Problemet här är bara att det tar ungefär 10 minuter att ladda upp EN bild så vi får se hur lång tid en film tar :)

I dag har vi faktiskt hunnit bada en sväng och just i denna stund är Zandra ute for a run! DUKTIG Zandra! Jag går annars upp tidigt om morgnarna för att gå strandpromenaden fram.. I går såg jag faktiskt en stor havsskölpadda i vattenbrynet! Vi har också kommit fram till att det skiljer 13 timmar och inte 12, just nu är klockan 17.30 här och 04.30 hos er!

Strax blir det middag och sedan class vid sju-tiden, inte ens lediga på en lördagkväll! Vad säger ni om det då?

Vi vill veta vad som händer hemma i kalla Stockholm! Skvaller? Basket? Temperatur? Berätta allt och kommentera utav bara tusan nu homies!!

                                                     Yaya from Senegal som åkte hem igår!
                                                 Zandra, Toro (Bolivia) and Blair
                                                  Stacy from Hawaii

                                                          Zandra and Stacy
P & K
Elsa

4 kommentarer:

  1. Flickor!!! Vilka taskiga kompisar ni har... Wow, vad härligt ni har det! SÅ kul att få rapporter! Det är 11 timmars tidsskillnad! Här skiner solen i dag! Mycket av snön har smält bort, det var plusgrader, men i dag -1, så det har blivit halt ute. Mimmi mår bra och hon lekte massor med Molly i går. Puss, kram och lycka till!!!!! ÄLSKAR DIG, Elsa!!! Mami

    SvaraRadera
  2. http://www4.idrottonline.se/KFUMCentralsIA-Basket/Nyheter/Egnanyheter/ElsaochZandrarepresenterar/

    SvaraRadera
  3. Snyggt bildmontage Victor!!!

    SvaraRadera
  4. Låter riktigt kul! Väntar på fler inlägg! I Sverige går vi i skola och tränar som vanligt.

    SvaraRadera