fredag 4 februari 2011

Wonderful day !

Hejsan hoppasan! 


Nu är family camp i farten och det har varit en tuff dag. På Camp Erdman finns olika program, blandannat skolprogram och familjeprogram vilka vi har fått uppleva hittils. Family camp är helt enkelt då familjer kommer hit över en helg och deltar i de olika aktiviteterna som vi kan erbjuda. Just nu på campet har vi militärfamiljer. De flesta är kvinnor som kommer med sina barn men vi har även två pappor och deras barn här. 


Under middagen hade vi en presentation av alla STAFFmedlemmar och vi spelade ABBA för dem allesammans! Vi satt en och en vid varje familj och bord för att dela med oss av våra liv, kulturer, favoritmat, favoritsport (fotboll) he he he.... mm. Jag satte mig med en mamma och fyra barn, de alla fyra i 3årsåldern. Helhäftig mamma som inte ens hann ta en tugga av maten innan det var dags att fortsätta med aktiviteter. Så jag passade på att dansa lite med barnen och de fick springa av sig så att mamma i lugn och ro kunde äta lite. Det är häftigt att se hur de olika familjerna berättar sina historier om män och fruar som är i Irak och Afghanistan i krig. 


Vi fick även under dagen en lärorik kurs i hur bra Amerkanska militären är ur en synvinkel som ingen av oss på lägret var riktigt beredd på. Detta var  intressant det också. Vi fick höra allt ifrån planer för hur man bäst förgör ett land till hur USA är världens bästa land och trots det inte får stöd från andra länder när de behövs. Detta var givetvis ingenting som var tänkt från början och personen som berättade detta lämnade i dag lägret, och vi lämnade det han berättade bakom oss. Sååå tillbaka till familjerna --->


Under helgen som kommer skall vi hålla i lite olika aktiviteter så som, Kajakpaddling, pilbågsskytte, pysselhörna, skoj och bus på stranden för minstingarna, giant swing, alpine tower, camp fire mm. 


P & K 


Ehu


 Zandra and Keilla
 Läskig 
Jag och Sarah hittade en kojja!

1 kommentar:

  1. En STOOOOOOOR kram från Kattis i Uppsala till dig Elsa! Kul att läsa er blogg och vilka bilder sen...

    SvaraRadera