tisdag 8 februari 2011

Tisdag 8 Feb, Sarah's birthday !

Hej allihopa!

I dag är det tisdag och våran room mate Sarah fyller 21 år!! Givetvis har svenskarna uppvaktat henne ordentligt med "ja må' hon leva", massvis med paket och en tavla i form av ett kollage med bilder på oss alla. Hon blev jätteglad och vi har nu bakat två stora tårtor. Våra amerikanska vänner har pratat så länge om denna typ av tårta, så vi hoppas att de lever upp till vår Svenska blåbärspaj och jordgubbstårta! I kväll blir det alltså lite smått firande för våran del, men vi måste ju vara pigga i morgon inför Lifeguardträning dag 3, så läggdags vid 23 SENAST!

Appropå Lifguard! - dagen har enbart spenderats i swimming poolen här på Campet. Det känns som att vi fyra som gör testet svalt halva poolen under dagen som gått !! Vi har lärt oss olika typer av tekniker för att kunna rädda en person som antingen är medvetslös, har panikattack eller liknande. Detta gick givetvis som på räls och vi har hittills klarat oss exeptionellt bra!

Nu hyar vi precis proppat i oss en massa tårta, dags för att gå ner på stranden o mysa med sälen som har däckat där!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar